Σάλος με την καταγγελία για απόλυση νοσηλεύτριας λόγω… Πολάκη – ΦΩΤΟ

Σάλος έχει προκληθεί με την απόλυση νοσηλεύτριας από ιδιωτικό νοσηλευτήριο, επειδή φέρεται να ανάρτησε στο facebook αρνητικό σχόλιο για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Η Διοίκηση του θεραπευτηρίου “Ιπποκράτης” αρνείται ότι η απόλυση έγινε για αυτό τον λόγο και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

“Τα αναφερόμενα με μερίδα των ΜΜΕ στοιχεία είναι ψευδή και ανυπόστατα. Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια απολύθηκε για παραβατικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων της διότι κατ’ επανάληψη είχε υποπέσει σε νοσηλευτικά λάθη. Για αυτά της είχαν γίνει επανειλημμένες προφορικές παρατηρήσεις τόσο από την προϊστάμενη – διευθύνουσα της κλινικής όσο και από την ίδια την διοίκηση. Τα καταγγελθέντα είναι αβάσιμα, συκοφαντικά για εμάς και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε γνώση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο διαδίκτυο. Τη συκοφαντική δυσφήμιση της κλινικής τη θεωρούμε υποβολιμαία και εξυπηρετεί δυστυχώς ιδιοτελή συμφέροντα” τονίζεται.

Την ανακοίνωση ανήρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον λογαριασμό του στο facebook:

Η απάντηση του κ. Λιβανού

“Ο Αν. Υπουργός Υγείας μπήκε στον κόπο μετά από αρκετές ώρες να αναπαράξει την απάντηση της κλινικής και να μου απευθύνει ύβρεις και απειλές με το γνωστό ύφος του. Έβαλε και τα γνωστά τρολ να στέλνουν απειλές και μηνύματα αντιστοίχου ύφους. Το τι συνέβη και μια υπάλληλος έχασε τη δουλειά της εντελώς συμπτωματικά (εν μέσω Μ.Εβδομάδας) τη μέρα που κοινοποίησε την ανάρτησή μου, που αναφερόταν στην επίθεση του σε έναν μαχητή της ζωής, ας το καταλάβουν όσοι διαθέτουν λίγα δράμια μυαλό και κρίση. Στη ζωή μου δεν έμαθα να κρύβομαι ούτε να κάνω ότι δεν βλέπω όταν δίπλα μου συμβαίνει η αδικία. Αν πάλι ενοχλείται η αφεντιά του ποσώς με απασχολεί, ας πείσει πρώτα τους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που τον αδειάζουν ο ένας μετά τον άλλο και έπειτα ας ασχοληθεί με εμένα και με την κοινή γνώμη.

Η κοπέλα ήταν ένας εύκολος στόχος για ανθρωποφαγία. Ο Κυμπουρόπουλος όμως εύκολος αντίπαλος δεν υπήρξε ποτέ στις μάχες του και είναι βέβαιο ότι θα βγει νικητής απέναντι σε αυτή την αήθη και παρανοϊκή επίθεση του υπουργού, γιατί ο ελληνικός λαός θα τον αναδείξει και θα τον εκλέξει πανηγυρικά εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Και όσο θα ασχολείται ο υπουργός μαζί του, του υπόσχομαι ότι εγώ θα ψάχνω να βρω το μεροκάματο που έχασε η άξια κοπέλα εξαιτίας του.

Ως γιατρός πραγματικά συμπάσχω και τον συμβουλεύω να λύσει το πρόβλημα απευθυνόμενος στην κατάλληλη ειδικότητα, όπου ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι να τον φροντίσουν. Ίσως να ματαιοπονώ, αλλά είναι ανθρωπιστική υποχρέωση μου να συστήσω τη λύση για το πρόβλημα.

Για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκε περί νοσοκομείων και φαρμάκων ας κάνει μια γύρα στα ράντσα των διαδρόμων του Αττικού και της Νίκαιας για να θυμηθεί τα κατά φαντασία έργα και τις ημέρες του.

Κλείνω με μια ευχή μέρες που είναι: καλή Ανάσταση σε όλους και σε αυτούς που βλέπουν και σε όσους ψάχνουν ακόμη για να δουν το φως της αλήθειας.

Καλή Ανάσταση λοιπόν και στον Ιησού και στον Ιούδα και στο Βαραββά, όπως λέει και ένας φίλος μου Πειραιώτης.

Εμείς τους αγαπάμε όλους και τους συγχωρούμε όλους”.

Η ιστορία

Η αρχική ανάρτηση της νοσηλεύτριας αφορούσε την υπόθεση Κυμπουρόπουλου. Η νοσηλεύτρια Ράνια Σταυροπούλου, αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ανάρτηση του γιατρού και πολιτευτή της Ν.Δ., πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά, Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχα γράψει σχολιάζοντας την επίθεση Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

«Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λίγες ώρες αργότερα η νοσηλεύτρια Ράνια Σταυροπούλου, κλήθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου για να ενημερωθεί για την απόλυσή της. Τη δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, αναφέροντας το περιστατικό, αλλά όχι και το όνομα της απολυμένης νοσηλεύτριας:

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσειο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε ο γιατρός.