Σεισμός στην Καλιφόρνια: Τρόμος on air στο CBS – Σοκάρει η αντίδραση των παρουσιαστών (vid)

Σεισμός στην Καλιφόρνια: δοκίμασε τις αντοχές των παρουσιαστών στο CBS.

Σεισμός στην Καλιφόρνια: Ο νέος σεισμός στην Καλιφόρνια δοκίμασε τις αντοχές παρουσιαστών  του CBS στο Λος Άντζελες τη στιγμή που εκδηλώθηκε ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ και εκείνοι βρίσκονταν «στον αέρα». Ο τρόμος έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπο της πανέμορφης μελαχρινής παρουσιάστριας, η οποία σπεύδει να κρατήσει το χέρι του συμπαρουσιαστή της. Εμφανώς τρομαγμένη, λέει on air πως νιώθουν ισχυρές δονήσεις και ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να τους δώσει μερικά λεπτά.

«Προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως δεν θα πέσει τίποτα μέσα στο στούντιο», λέει η ίδια, την ώρα που και οι δύο κοιτάζουν τρομαγμένοι προς την οροφή ενώ ο συμπαρουσιαστής σχολιάζει πως ο σεισμός έχει μεγάλη διάρκεια.Και οι δύο μαζί σχολιάζουν ξανά πως πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό σεισμό ενώ αφού έχουν ήδη περάσει περίπου 17 δευτερόλεπτα η παρουσιάστρια προτείνει να μπουν και οι δύο κάτω από το γραφείο για να προφυλαχθούν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εξαφανίζεται.

Και οι δύο έχουν την ψυχραιμία να κάνουν «πάσα» για διάλειμμα και να υποσχεθούν πως σε λίγο θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό.Δείτε πώς αντέδρασαν στο βίντεο που ακολουθεί: