«Σφαγή» Σκουρλέτη – Ανδρουλάκη στον αέρα! Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ! – «Σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λερώνεις την εκπομπή» είπε εκτός εαυτού ο Πάνος Σκουρλέτης στον Νίκο Ανδρουλάκη, που του ζητούσε να κατονομάσει ποιοι από το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως «τα πήραν» – Αποχώρησε στον αέρα από το στούντιο του Action24
Φανερά εκνευρισμένος ήταν στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Action 24 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ο εκνευρισμός του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έφτασε σε τέτοιο βαθμό που αποχώρησε στον αέρα της εκπομπής λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί.

Η αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Σκουρλέτη ήταν μία παρέμβαση σε υψηλούς τόνους επίσης, από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, που ζητούσε από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατονομάσει ποιοι από το ΠΑΣΟΚ «τα πήραν» όπως είχε πει προηγουμένως ο πρώην υπουργός.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κουνώντας το δάχτυλο κατηγόρησε τον κ. Ανδρουλάκη πως «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του, ενώ ζήτησε από τον παρουσιαστή δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη ευθύνες για την κατάληξη της συζήτησης.

Μιλώντας για χυδαιότητα που δεν μπορεί να ανεχτεί, έβγαλε στον αέρα το μικρόφωνο και αποχώρησε, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης έλεγε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι»!

Ο καβγάς περίπου στο 01:17:00