Σία Κοσιώνη στη Μαρίνα Πατούλη: Στη γωνία περιμένω τον Κώστα Μπακογιάννη αν…! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως άνθρωπος χαίρομαι για τη νίκη, είπε on air η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ – Νωρίτερα, προσπάθησε ανεπιτυχώς να συνδεθεί με το εκλογικό κέντρο του συζύγου της
Στη μεγάλη νίκη του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων αναφέρθηκε η Σία Κοσιώνη έπειτα από «πάσα» που της έκανε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη κλήθηκε από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάνει μια πρώτη δήλωση για τη νίκη του συζύγου της ξεκινώντας με τη φράση προς τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ «ως σύζυγος κι εσύ…».

Όταν έκλεισε η σύνδεση με την κυρία Πατούλη, η Σία Κοσιώνη σχολίασε χαμογελαστή: «Ως άνθρωπος χαίρομαι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ως επαγγελματίας, όμως, ένα έχω να πω: τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

Νωρίτερα, η Σία Κοσιώνη -κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στον ΣΚΑΪ- είπε με πολύ σοβαρό ύφος: «Πάμε να συνδεθούμε με το εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη».

Η σύνδεση αυτή, όμως, δεν ήταν συνηθισμένη…Με το που άνοιξε το τηλεοπτικό παράθυρο, οι ντουντούκες κάλυψαν τα πάντα! Ο δημοσιογράφος μιλούσε δίχως να ακούγεται.

«Δυσκολευόμαστε πολύ να σε ακούσουμε. Αν ξαναρχίσει η ντουντούκα θα καταλάβω πράγματι ότι βλέπουν ΣΚΑΪ», είπε γελώντας. Οι ντουντούκες άρχισαν ξανά και η Σία Κοσιώνη χαμογελαστή και αμήχανη είπε: «Πραγματικά νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα, να πάμε κάπου αλλού».