ΣΟΚ! Γνωστός ζωγράφος και παλιός ρόκερ σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

Δύο επώνυμοι καλλιτέχνες κατηγορούνται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια. Με την υπόσχεση “ανάδειξης” και “προώθησής” τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε “ειδική” φωτογράφιση. Στη συνέχεια το πορνογραφικό υλικό διακινείτο μέσω διαδικτύου σε άγνωστους, μέχρι στιγμής, παραλήπτες.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα και τις μεθόδους δράσης των πρωταγωνιστών δύο υποθέσεων πορνογραφίας ανήλικων κοριτσιών, καθώς πρόκειται για έναν γνωστό 40χρονο ζωγράφο, κάτοικο Κυψέλης και έναν παλιό ρόκερ από τον Άγιο Παντελεήμονα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος παλιός ρόκερ κυκλοφορούσε μαζί με μία συνομήλική του, την οποία εμφάνιζε ως γνωστό μανεκέν.

Κοινός παρονομαστής των τριών συλληφθέντων είναι μία 18χρονη σήμερα, που μεγάλωνε σε ανάδοχες οικογένειες.

Την είχε… ψαρέψει στα 15 της ο παλιός ρόκερ. Της είχε υποσχεθεί πως θα την κάνει διάσημη, αλλά ότι θα έπρεπε να φωτογραφίζεται με εσώρουχα.

Φωτογραφίες της ανήλικης βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου, αλλά, μόνο δικές της.

Στη συνέχεια, το κορίτσι το… ψάρεψε ο 67χρονος. Ο ηλικιωμένος σύχναζε σε καφετέριες όπου πλησίαζε τα επίδοξα θύματά του και προσπαθούσε να τα πείσει ότι θα έκαναν καριέρα σε διεθνείς οίκους μόδας.

Τις πήγαινε στο σπίτι του όπου τις φωτογράφιζε με εσώρουχα, με χειροπέδες ή με ερωτικά βοηθήματα.

Μάλιστα, είχε προτείνει στην συγκεκριμένη ανήλικη να φέρει και τον φίλο της για να γυρίσουν ταινία σοφτ πορνό!

Στο διαμέρισμα του 67χρονου βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, από τις οποίες έχουν ταυτοποιηθεί οι 10.

Ο δράστης διακινούσε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο και σε πορνό ιστοσελίδες.

Στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν πολλές αποστολές φωτογραφιών και οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους παραλήπτες μέσω των email, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Στον εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Επιπρόσθετα ο 40χρονος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.