Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον χώρο και εντόπισαν τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα στο υπόγειο του κτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr, ο πατέρας του 55χρονου, ο οποίος ήταν συνταξιούχος δάσκαλος και πρώην δημόσιος υπάλληλος, δεν είχε δηλωθεί ως θανών στα δημοτολόγια της Κυνουρίας.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 55χρονος να συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξη του πατέρα του μετά τον θάνατό του. Ο ίδιος κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα που αποκάλυψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν τόσο τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου όσο και τις οικονομικές πτυχές της υπόθεσης.
πηγή: www.cnn.gr
Ελλάδα
-