Στο πλευρό του Αντώνη Μυλωνάκη οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής!

Στη μικρή τελική που λέμε εμείς οι πιλότοι έφθασαν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου. Κόμματα και υποψήφιοι τρέχουν να καλύψουν αποστάσεις ,να συναντήσουν πολίτες των περιφερειών που είναι υποψήφιοι ,αναπτύσσοντας το πρόγραμμα του κόμματός τους, για να τους πείσουν για ένα σταυρό.

Σ΄αυτή την εκλογική μάχη ,στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν θα μπορούσα να απουσιάσω.
ΔΙΝΩ το παρόν σαν Υποψήφιος Βουλευτής στη περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής ,σε μιά περιφέρεια πραγματικά ξεχασμένη χρόνια τώρα απο πολιτικούς και κόμματα .
Η διαχρονική προσπάθειά μου μέσω των τηλεοπτικών μου εκπομπών αλλά και της εφημερίδας που αρθρογραφούσα ,των συλλόγων αλλά και των κατοίκων των περιοχών της Ανατολικής Αττικής, με τα χίλια μύρια προβλήματα ,με τους εκατοντάδες νεκρούς της , που χρόνια τώρα φώναζαν για τα κακώς κείμενα και που πλήρωσαν τελικά με την ίδια τους τη ζωή και τις περιουσίες τους την αδιαφορία ,την διαφθορά και τη διαπλοκή του σάπιου πολιτικού συστήματος ,βρίσκει θετική ανταπόκριση σ΄αυτή μου την επιλογή.
Χιλιάδες απλοί ,έντιμοι πολίτες ,αγανακτισμένοι απο τη συμπεριφορά των γνωστών πατρόνων πολιτικών της Ανατολικής Αττικής που τη θεωρούν τσιφλίκι τους ,που θυμούνται τους κατοίκους (μονίμους και παραθεριστές) μόνο κατα τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας και μετά εξαφανίζονται ,μου τηλεφωνούν και απαιτούν απο εμένα να βγώ δυναμικά μπροστά.
Είναι πολύ συγκινητικό για έναν υποψήφιο ,ενός ΄΄μικρού ΄΄για το πολιτικό κατεστημένο κίνημα ,που για πρώτη φορά δίνει το παρόν σε Εθνικές εκλογές ,να τον εμπιστεύονται σε τέτοιο βαθμό απλοί άνθρωποι , έντιμοι δημοσιογράφοι και εκδότες τοπικών αλλά παραδοσιακών και σπουδαίων εφημερίδων ,άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί άλλοι και να τρέχουν ανιδιοτελώς δίπλα του για να τον βοηθήσουν σε αυτή του τη προσπάθεια .
Αυτό που γίνεται στην Ανατολική Αττική και η αγάπη της κοινωνίας στο πρόσωπό μου αλλά και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκο Βελόπουλο αγνοί Ελληνες πατριώτες σε ολόκληρη τη χώρα, μας δίνει το δικαίωμα αλλά και μας γεννά συγχρόνως την υποχρέωση να δουλέψουμε πολύ σκληρά για το αύριο της Πατρίδας μας ,για το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας για μιά Ελλάδα υπερήφανη και ανεξάρτητη ,για μιά Ελλάδα που ανήκει στους Ελληνες .
Να είστε σίγουροι ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου και όλων των Ελλήνων ήρθε για να μπεί στη βουλή και θα μπεί με ποσοστό έκπληξη που ορισμένοι θα τρίβουν τα μάτια τους ,να παλέψει με σοβαρό σχέδιο και πολιτικό λόγο μέσα στο κοινοβούλιο για τη Πατρίδα μας ,για όλους τους αγνούς , απλούς Ελληνες πατριώτες ,για τη Χριστιανική μας Θρησκεία και για την Ελληνική οικογένεια .
Να μας έχετε εμπιστοσύνη και προσωπικά εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους , στέλνοντας εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μου για τη προτίμηση στο πρόσωπό μου σαν υποψήφιος στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
Υποψήφιος με την Ελληνική λύση
στη περιφ. της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ