Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στο ΚΙΝΑΛ μετά τη ρήξη Φώφης – Βενιζέλου! Παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας!

Σοβαρές αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής, προκαλεί η ρήξη μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πριν από λίγο, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητας του από βουλευτής του νομού Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Γκάλος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκόλα:
«Mετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όσα διαδραματίζονται στο Κίνημα Αλλαγής οδηγήθηκα στην απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού Ιωαννίνων. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Οδηγήθηκα σε αυτή μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό και συζητήσεις με συνεργάτες μου», αναφέρει ο κ. Γκόλας και προσθέτει:

«Εύχομαι και ελπίζω ο κύκλος εσωστρέφειας στο Κίνημα Αλλαγής να κλείσει γρήγορα και να δώσει με αξιώσεις την μάχη των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Αξίζει να βγει ενισχυμένο από την κάλπη, μπορεί να διεκδικήσει την κοινωνική ψήφο και να αποτελέσει κίνημα προόδου. Στη μάχη αυτή θα είμαι παρών ως μέλος του Κινήματος Αλλαγής και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Νομό Ιωαννίνων. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν κατά το προηγούμενο διάστημα και να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούμε σύντομα σε νέους αγώνες».