Τάκης Θεοδωρικάκος: Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Μήνυση θα καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Handover ceremony at the Ministry of Interior, in Athens, on January 5, 2021 / Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών, 5 Ιανουαρίου, 2021
Handover ceremony at the Ministry of Interior, in Athens, on January 5, 2021 / Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ότι σήμερα (1.2.2023) θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11 το πρωί και θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει τον υπουργό ότι συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του.

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος με την ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.