«Θα κατέβει κανονικά στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προετοιμάζει κανονικά τους παίκτες του για το ματς με τον Προμηθέα (8/5, 17:30), χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς τις τελικές προθέσεις των αδερφών Αγγελόπουλων.

Όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Παντελής Διαμαντόπουλος, στο Sport24 Radio, οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται όπως πρέπει για το ματς με τον Προμηθέα (8/5, 17:30), χωρίς πάντως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά των αδερφών Αγγελόπουλων για το αν θα κατέβει τελικά η ομάδα, αφού θα σφυρίξει κανονικά ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

«Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προπονείται κανονικά, έχει βίντεο στις 15.30. Εισιτήρια πωλούνται για ένα ευρώ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση στην ομάδα ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι. Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο ΣΕΦ, το γήπεδο θα έχει κόσμο. Δεν ξέρω πόσος κόσμος θα πάει. Μπορεί λόγω των γεγονότων να έχει περισσότερο κόσμο από ότι στα άλλα ματς πλην Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Μπορεί αύριο να πάρουν τηλέφωνο οι Αγγελόπουλοι και να πουν ότι δεν θα κατέβει η ομάδα. Ο προπονητής σωστά προετοιμάζει την ομάδα. Δουλεύουν με συνθήκες αγώνα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ματς», ανέφερε ο δημοσιογράφος για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.