Θρίλερ στην Τύμφη – Πολύτεκνος αστυνομικός ο πεζοπόρος που αγνοείται

«Προσευχηθείτε να γυρίσει στα παιδιά του» λέει η γυναίκα του

Μεγάλη επιχείρηση στην Τύμφη για τον εντοπισμό αγνοούμενου, πολύ κακές οι καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για 39χρονο αστυνομικό πατέρα τεσσάρων παιδιών. Ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία μαζί με φίλους του. Ο αστυνομικός φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε σε χαράδρα. Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του.

Μεγάλη επιχείρηση από την 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και την Πυροσβεστική Κόνιτσας για τον εντοπισμό του πεζοπόρου που αγνοείται στην Τύμφη.

Δύσβατο σημείο, δεν βοηθάει ο καιρός!
Η Πυροσβεστική δέχτηκε ένα τέταρτο πριν τις 3 μμ, την κλήση για βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία με τρεις φίλους του, όταν όπως όλα δείχνουν γλίστρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χαράδρα.

Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν σε απότομη πλαγιά λίγο ψηλότερα από τη Μονή Στομίου, στο μονοπάτι προς το καταφύγιο. Πρόκειται για 39χρονο αστυνομικό, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος υπηρετεί στο ΑΤ Πρέβεζας.

Στην περιοχή επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, η χαμηλή νέφωση και το παγωμένο χιόνι δυσκολεύουν την επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και τη διάσωση του αγνοούμενου σε σημείο που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζεται δύσβατο.

«Κάντε μια προσευχή»
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του αναφέρει: «Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του».