Μάγκυ Δούση: Τι απαντά για τα κλειδωμένα γραφεία στο Μέγαρο Μαξίμου

Μάγκυ Δούση: Ποια η θέση της πρώην στενής συνεργάτιδας του Αλέξη Τσίπρα για το εν λόγω θέμα.

Μάγκυ Δούση:Την έντονη αντίδραση της πρώην συνεργάτιδας του Αλέξη Τσίπρα, Μάγκυς Δούση, προκάλεσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του νέου κυβερνητικού επιτελείου εντοπίστηκαν κλειδωμένα γραφεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ethnos.gr που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, η επικοινωνιολόγος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όταν χρησιμοποιείς το γραφείο σου και φεύγεις από αυτό, δεν παίρνεις μαζί σου τα κλειδιά. Αντίθετα τα αφήνεις στο ισόγειο στον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για να καταγράφει ποιος και πότε τού παραδίδει τα κλειδιά.

Κάποιος χθες πηγαίνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου είδε ότι κάποια γραφεία ήταν κλειστά και δεν απευθύνθηκε στον αρμόδιο υπεύθυνο», λέει η ίδια. Για να προσθέσει: «Όλοι οι άνθρωποι που φύγαμε την Κυριακή από το Μέγαρο Μαξίμου, ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία που κάναμε κάθε μέρα».

Το δημοσίευμα περί κλειδωμένων πορτών στο πρωθυπουργικό Μέγαρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την «Καθημερινή». Όπως αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, οι πόρτες των γραφείων ήταν κλειδωμένες ενώ σε πολλά γραφεία υπήρχε έντονη μυρωδιά από τσιγάρα.