Τραγελαφικές εικόνες από τα… «ρεζερβέ» της Πρωτομαγιάς σε πάρκα στην Αλεξανδρούπολη! (ΦΩΤΟ)

Καρέκλες δεμένες σε παγκάκια με αλυσίδα, ακόμη και κορδέλες, και άλλες παρόμοιες «πατέντες» έκαναν την εμφάνισή τους από το προηγούμενο βράδυ σε πάρκο της περιοχής
Αρκετοί κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης που επέλεξαν να περάσουν την μέρα της Πρωτομαγιάς στην εξοχή, σε έναν από τους πολλούς υπαίθριους χώρους που προσφέρονται για αυτόν το σκοπό, βρέθηκαν εχθές μπροστά σε ένα σουρεαλιστικό θέαμα.

Καρέκλες δεμένες σε παγκάκια με αλυσίδα, ακόμη και κορδέλες, και άλλες παρόμοιες πατέντες που ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους για τα… «ρεζερβέ» της Πρωτομαγιάς.

Στον Πλατανότοπο του Μαΐστρου, ένα χώρο που αποτελεί δημοφιλή επιλογή οικογενειών για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, κάποιοι «προνοητικοί» θεώρησαν σωστό να κάνουν τις «κρατήσεις» τους από το προηγούμενο βράδυ, με έναν τρόπο που εξόργισε πολλούς. Όπως εξηγεί το reportal.gr, στην περιοχή υπάρχουν τα γνωστά ξύλινα τραπέζια με πάγκους και βασικές υποδομές για ασφαλές μπάρμπεκιού και οι οποίοι συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τον βασικό όγκο των εκδρομέων.

Μόνο που και οι χώροι, αλλά και οι υποδομές είναι περιορισμένες γι’ αυτό κάποιοι εκδρομείς θεώρησαν σωστό να κάνουν τις «κρατήσεις» τους στο πάρκο με έναν τρόπο μάλλον ανορθόδοξο, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για δημόσιες υποδομές που ανήκουν σε όλους και σε κανέναν ταυτόχρονα.

Από κόκκινη κορδέλα, μέχρι αλυσίδες και λουκέτα επιστράτευσαν ορισμένοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Facebook και έχουν ήδη προκαλέσει την κατακραυγή των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.