ΤΡΑΓΩΔΙΑ ο Τσίπρας στην ΕΡΤ! ΔΕΙΤΕ τι νούμερα έκανε!

Αν και ήταν η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά την οδυνηρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, η τηλεθέαση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Αν και ο κ. Τσίπρας επιφύλαξε ειδήσεις με τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ανακοινώνοντας ότι θα περάσει από τη Βουλή την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, ούτε στο σύνολο των τηλεθεατών, ούτε στα δυναμικά κοινά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.

Η εκπομπή ήταν και πολύ μεγάλη σε διάρκεια, αφού ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ολοκληρώθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Στο σύνολο των τηλεθεατών, η εκπομπή έκανε τηλεθέαση 10% -που για τα στάνταρ της ΕΡΤ βέβαια είναι καλή επίδοση- ενώ στα δυναμικά, νεαρά κοινά το ποσοστό μόλις και μετά βίας έφθασε στο 6%, γεγονός που αποτελεί κακή επίδοση για τον Αλέξη Τσίπρα.

Αλλωστε όλο τα προηγούμενο διάστημα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν που ο πρωθυπουργός κάνει υψηλή τηλεθέαση σε αντίθεση, όπως υποστήριζαν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και εκεί βάσιζαν και την αισιοδοξία τους, ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έδειχναν οι δημοσκοπήσεις.