Βlack Friday για τη χώρα: Ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκησης λατρείας. Απαγόρευση λατρείας για μεγάλο μέρος πληθυσμού! Μόνο με εισιτήριο στις λειτουργίες - το λεγόμενο rapid test

Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκηση λατρείας . Στις λειτουργίες πλέον οι πιστοί θα προσκομίζουν εργαστηριακό τεστ για να γίνονται δεκτοί επικαλέστηκε συναφή εγκύκλιο της Εκκλησίας Ελλάδας…’Αλλα έλεγε πριν κάποιες μέρες… Μάλιστα καθιστά τα όργανα ελέγχου της Εκκλησίας εκκλησιαστικονόμους πορτιέρηδες υπεύθυνους για τον έλεγχο των υγειονομικών εγγράφων του QR (ψηφιακή πιστοποίηση προιόντος έκπτωση της ανθρώπινης υπόστασης που συνιστά προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας) κατά την είσοδο. Δηλ. θα κόβεις εισιτήριο γιατί το τεστ κοστίζει. Οπότε οι λειτουργίες θα είναι πριβέ για τους έχοντες και κατέχοντες ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. Εμπίπτει στο θεμελιώδες ‘Αρθρο 13 του Συντάγματος: (Θρησκευτική Ελευθερία)

”1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων.” Εδώ έρχεται ο ίδιος ο νόμος να εμποδίσει τη λατρεία τη μετοχή σε αυτήν..

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, επαναλαμβάνω ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, την οποία καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία», προσέθεσε.

Δηλ. εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να τσεκάρονται…κατά την είσοδο. Δηλ. κατάργησαν από την ταυτότητα το θρήσκευμα προβάλλοντας τα προσωπικά δεδομένα και επαναφέρουν αστυνόμευση θρησκευτικής συνείδησης δια καταγραφής πιστών και μη μέσω QR κατά τη προσέλευση; Ο πιστός θα χτυπάει κάρτα σαν βιομηχανικός εργάτης….Εκκοσμίκευση πλήρης εξαχρείωση της πνευματικής ζωής..

Eίναι όντως black friday για τη χώρα …..ενώ είναι σε διαρκές blackout δημοκρατικότητας, Ηθικής, αξιών , Ελευθερίας, λογικής, πνευματικότητας, Συνταγματικότητας….. Οπερέτα πολιτεύματος…..διαμελισμός της χώρας σε καντόνια, ζώνες εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων..επιτάχυνση κοινωνικού αυτοματισμού

Πηγή: makeleio.gr