Βρετανία: Εστιατόριο κατά λάθος σέρβιρε κρασί 4.500 λιρών σε πελάτες!

Χωρίς να το ξέρουν, πελάτες ενός εστιατορίου βρέθηκαν να πίνουν ένα πανάκριβο κρασί – Το μήνυμα του εστιατορίου στον εργαζόμενο που έκανε λάθος
Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί αξίας 4.500 λιρών σέρβιρε ένα εστιατόριο στο Μάντσεστερ. Ωστόσο το γεγονός έγινε κατά λάθος, όπως αποκάλυψε το ίδιο το εστιατόριο μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Η αλυσίδα εστιατορίων Hawksmoor έχει εννέα παραρτήματα στη Βρετανία. Ειδικότητά της είναι το κρέας και τα θαλασσινά. Όμως, ένα μέλος του προσωπικού σέρβιρε ένα μπουκάλι που δεν του είχε ζητηθεί, γεγονός που η διαχείριση χαρακτήρισε λάθος.

«Στον πελάτη που κατά λάθος δόθηκε ένα μπουκάλι Chateau le Pin Pomerol 2001, που κοστίζει 4.500 λίρες στο μενού μας, χθες το βράδυ, ελπίζουμε να απολαύσατε την ώρα σας», γράφει το εστιατόριο στο Manchester.

Πάντως, η διοίκηση του εστιατορίου θέλησε να καθησυχάσει και τον υπεύθυνο υπάλληλο για το… δαπανηρό του λάθος. «Ψηλά το κεφάλι. Λάθη συμβαίνουν και σε αγαπάμε σε κάθε περίπτωση», έγραφε το tweet.

Πάντως κάτω από το tweet, ένας χρήστης έμοιαζε να υποδηλώνει με ένα σχόλιο ότι ήταν ο πελάτης που έγινε αποδέκτης του λάθους, λέγοντας ότι το κρασί ήταν ευχάριστο μόνο μετά την ανάμειξή του με πάγο και λεμονάδα.