Το ALERT TV αποτελεί την μετεξέλιξη των περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών Geronymo Groovy TV και ΚΑΝΑΛΙ 10. Ως Geronymo Groovy Tv – από το 1991- αποτέλεσε την απόλυτη τηλεοπτική επιλογή των νέων που βρήκαν στο GJTV ένα μέσο για να διασκεδάζουν αλλά και να επικοινωνούν καθώς το κανάλι, ακολουθώντας το πρότυπο του άκρως επιτυχημένου ομώνυμου ραδιοφωνικού σταθμού Geronymo Groovy 88,9 προσέφερε όχι μόνο καλή ξένη μουσική αλλά και έντονη διαδραστικότητα με το τηλεοπτικό κοινό.

Το 2003 ο σταθμός αλλάζει ιδιοκτησία αλλά και προσανατολισμό. Μετονομάζεται σε Κανάλι 10 και με την δημοσιογραφική σφραγίδα του Γιώργου Τράγκα, ως νέου ιδιοκτήτη, προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μια ευρεία γκάμα εκπομπών, τόσο ειδησεογραφικού όσο και Lifestyle ενδιαφέροντος.

Το 2012, ως Sunny πλέον ο σταθμός ακολουθεί πιο εμπορικούς δρόμους και αναλαμβάνει με επιτυχία, να “γνωρίσει” στο τηλεοπτικό κοινό καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από infomercial εκπομπές που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του εμπορικού κόσμου αλλά και της προτίμησης των τηλεθεατών.

Από το 2016 η ALERT MEDIA αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα ηνία του σταθμού και σε χρόνο ρεκόρ το μεταμορφώνει σε σταθμό με πρωτότυπο παραγόμενο πρόγραμμα, που καλύπτει κάθε ηλικιακό target group, αλλά και δημιουργεί νέες καταναλωτικές συνήθειες, ο αθλητισμός, η τέχνη, η ομορφιά, η ιατρική , και κάθε άλλη πτυχή του τρόπου ζωής “αποτυπώνεται” στις εκπομπές του ALERT TV καθιστώντας το έτσι έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες” της αγοράς στην κατηγορία των σταθμών περιφερειακής εμβέλειας.

 Το ALERT TV αποτελεί την πλέον σίγουρη επιλογή του τηλεθεατή. Με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, το Alert Tv δεσμεύεται πώς θα εξακολουθήσει να ακολουθεί το όραμά του για μια τηλεόραση πιο προσιτή στις ανάγκες του Έλληνα τηλεθεατή, με σεβασμό, εγκυρότητα και διάθεση προσφοράς.