“ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ” άπαντες τον ΣΚΑΦΑΤΟ ΤΣΙΠΡΑ! Μέχρι και οι….

Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε την παρουσία Τσιρώνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για εκλογική συμπόρευση – Διαψεύδουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
Σε επίσημο «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα προχώρησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, δημοσιεύοντας ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε ότι θα υπάρξει εκλογική συμπόρευση.

Υπενθυμίζεται ότι στις τάξεις των Οικολόγων Πράσινων ανήκουν ο Γιάννης Τσιρώνης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Δημαράς.

«Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ διαψεύδουν σχετικά με τη στάση τους στις ερχόμενες εκλογές» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του κόμματος και εξηγεί: «Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ».