ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ o Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου και τρυπάει, πρέπει να αμυνθείς! (BINTEO)

Στην  (17-06-2019) έκτακτη εκπομπή για τις Εκλογές, με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε ο Κ.Βελόπουλος , Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Η συζήτηση κινήθηκε, λόγω επικαιρότητας, κυρίως στα Εθνικά Θέματα, με τα ελληνοτουρκικά να πρωταγωνιστούν. Φυσικά η ‘μαύρη επέτειος’ της Συμφωνίας των Πρεσπών απετέλεσε αφορμή για να συζητηθούν ευρύτερα τα θέματα των Βαλκανίων.

«Ο Ερντογάν είναι ένα πληγωμένο θηρίο, είναι αποδυναμωμένος πολιτικά, στρατιωτικά έχοντας «ξηλώσει» όλη την Αεροπορία και τους ανώτατους αξιωματικούς, έχει ανοικτά μέτωπα σε Βόρεια Συρία και Βόρειο Ιράκ, πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις επόμενες μέρες όλοι μας και στις δηλώσεις και στις πράξεις», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου με τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντώντας στην ερώτηση για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ.

«Είναι casus belli», ήταν απάντηση του κ. Βελοπούλου στην ερώτηση αν οι προκλήσεις Ερντογάν γίνουν σε ελληνικό θαλάσσιο χώρο με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναφέρει το παράδεισμα του Καστελλόριζου.

«Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου και τρυπάει στην περιοχή σου, πρέπει να αμυνθείς», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Έτσι πρέπει να πράξει ένα σοβαρό, ισχυρό κράτος».