Απίστευτη εξέλιξη στη δολοφονία του επιχειρηματία Γραικού. Ο υγρός τάφος τον κράτησε «ζωντανό» και «μίλησε» για τον θάνατό του… Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής!

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα… Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις του ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία στο πτώμα του 56χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού, το οποίο εντοπίστηκε χθες θαμμένο σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Τσαντίρη, υπήρξε μία παραλλαγή της σήψης, λόγω του εδάφους, με αποτέλεσμα το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία να σαπωνοποιηθεί.

«Υπήρξε μία παραλλαγή της σήψης και αυτό ήταν ευτύχημα γιατί ήταν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του σώματος. Το σημείο που είχε γίνει ο ενταφιασμός του είχε εξαιρετική υγρασία και έτσι έγινε αναστολή της σήψης και δημιουργήθηκε μία παραλλαγή που λέγεται σαπωνοποίηση. Αυτό μας έδωσε την ικανότητα να διαγνώσουμε το σύνολο των ιατροδικαστικών ευρημάτων, τα οποία μας οδηγούν σε μία σαφή αιτία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που μπορώ να πω, γιατί εξελίσσεται ακόμα η ανάκριση, προκειμένου να αποδοθεί όλη αλήθεια, είναι, μόνο, ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βίαια αίτια», πρόσθεσε.