Αποκάλυψη Πιτίνο: Ο Γιαννακόπουλος μου πρότεινε να μείνω ως πρόεδρος/προπονητής!

Ο Αμερικανός κόουτς είπε στο CBS ότι απέρριψε την πρόταση για την προεδρία, ενώ την οριστική του απόφαση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό θα την πάρει την Παρασκευή
Διπλό πόστο περιλαμβάνει η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός κόουτς μίλησε στο CBS Sports και αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ του πρότεινε να συνεχίσει ως πρόεδρος/προπονητής στο «τριφύλλι».

Από τη μεριά του, ο πολύπειρος τεχνικός είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για το πόστο του προέδρου, ενώ την οριστική του απόφαση για το… άλλο πόστο, αυτό του προπονητή, αναμένεται να την πάρει την Παρασκευή (21/6).

«Το μέλος του Hall of Fame και προπονητής Ρικ Πιτίνο είπε στο CBS Sports πως από τον Παναθηναϊκό του πρότειναν να γίνει πρόεδρος/προπονητής, ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πιτίνο είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου. Αλλά, όπως και να έχει, σκοπεύει να πάρει την απόφασή του μέχρι την Παρασκευή (21/6)» ανέφερε το «τιτίβισμα» του Αμερικανού δημοσιογράφου Gary Parrish.

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως, εάν ο Ρικ Πιτίνο αποφασίσει να παραμείνει στο «τριφύλλι», τότε αυτομάτως απομακρύνεται από τη διεκδίκηση της επιστροφής του στον πάγκο ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Κάτι που αποτελούσε μία από τις προτεραιότητές του αυτό το καλοκαίρι.