Αυγή Βουτσινά: “Ζητώ την ψήφο σας περήφανα και με το κεφάλι ψηλά…” (ΦΩΤΟ)

“Ζητώ την ψήφο σας περήφανα και με το κεφάλι ψηλά.. γιατί:

¶Δεν με λύγισαν…
¶Δεν με λέρωσαν…
¶Δεν με πτόησαν…
¶Δεν γονάτισα….
¶Δεν προσκύνησα…
¶Δεν βολεύτηκα…
¶Δεν εξαγοράστηκα…

Τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα και μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
Δεν υπάρχουν διλήμματα.
Τους είδαμε…ξέρουμε ποιοί είναι και τι σκοπούς έχουν.
Θα τους ξαναψηφίσεις….;;
Θα τους δώσεις την εντολή να μας δώσουν τη χαριστική βολή..;;
Γιατί αυτό θα κάνουν.
Στήριξε το ΟΧΙ που σου βίασαν…και διεκδίκησε το δίκιο σου…διεκδίκησε τη ζωή σου…!!!” έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά στην προσωπική της σελίδα που διατηρεί στο facebook!

Δείτε:

Ποια είναι η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά που είχε πετάξει την κότα στο Μαξίμου
Η Αυγή Βουτσινά κατοικεί στον Άλιμο και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βρήκαμε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, είναι μητέρα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρωτοεμφανίστηκε στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2013.
«Ο αδερφός μου είναι ΑμεΑ, ο οποίος έπαιρνε το επίδομα της πρόνοιας, και το δικαιούται γιατί είχε πιστοποιηθεί με 85% αναπηρία. Του είπαν ότι τα χρήματα δεν θα τα πάρει επειδή στο μεσοδιάστημα δεν ήταν ανάπηρος» είχε πει τότε «Στον Ενικό» η Αυγή Βουτσινά και είχε προσθέσει: «Κοιτώντας στα μάτια έναν άνεργο, από 45 ετών και άνω, μπορείτε να του πείτε γιατί τον καταδικάσετε σε αεργία; Όχι! Μπορείτε να πείτε κάτι σε εμένα που στα 48 μου χρόνια καλούμαι να συντηρήσω μία τετραμελή οικογένεια με ένα μισθό και να λέω ευχαριστώ στον εργοδότη μου; Δεν έχετε να μου πείτε κάτι». Μετά συνέχισε:
«Σήμερα κηδεύτηκε ένα κοριτσάκι 13 ετών που πέθανε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Σας θεωρώ ηθικό αυτουργό εσάς και όλους τους συνυπεύθυνους που υπογράφετε αυτές τις αποφάσεις με την Τρόικα. Θέλω να ρωτήσω αν κοιμάστε τα βράδια. Εγώ στην θέση σας δεν θα κοιμόμουν. Θα είχα τύψεις. Εσάς προσωπικά δεν σας δέχομαι ούτε σαν υπουργό μου! ��τροπή και αίσχος!»

Επίσης:

Η συγκεκριμένη γυναίκα κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε την φωνή και γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του, ωστόσο σχολίασε ότι «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας». Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε «Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε τον λόγο».

Επίσης έξω από την Βουλή είχε κάψει μία σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζε κατά του Αλέξη Τσίπρα ξανά.

Μέσω Facebook, πάντως, η κα Βουτσινά είχε δώσει και… απάντηση για το τι έγινε η κότα του Μαξίμου.

«Έχω ανατραφεί με αριστερή κουλτούρα. Μεγαλώνοντας ψήφιζα περιστασιακά διότι δεν με αντιπροσώπευε κανένα κόμμα. Μέχρι που κάποια στιγμή θεώρησα ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράγματα. Έχω τρέξει για να φύγει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς όχι μόνο απογοητεύτηκα αλλά είναι, κατ’ εμέ η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της νεότερης ιστορίας», έχει δηλώσει η Αυγή Βουτσινά.