«Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ που δίνει ζωή στον Γιαννάκη»

Παράλληλα, στάθηκε και στη παρουσία του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα, γεγονός που γνωστοποίησαν οι «βυσσινί» μέσω ανακοίνωσής τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είναι καλά ο Γιάννης: «Ο Γιαννάκης είναι καλά. Γέμισε χαρά , καθώς ενέκριναν τη παρουσία του στο γήπεδο οι άνθρωποι της Λάρισας και ο κ. Κούγιας στο παιχνίδι της Κυριακής. Η χαρά του, η ικανοποίηση του είναι ο ΠΑΟΚ. Αξίζει στον Γιαννάκη να είναι μέσα στο γήπεδο, σ αυτούς τους κρίσιμους αγώνες. Ήμασταν και στην Ξάνθη. Εκεί, βέβαια υπήρχε ένα κλίμα ΠΑΟΚ. Εδώ δεν ξέραμε τι κλίμα θα επικρατούσε. Εμείς μπορούμε να συνεννοούμαστε με τον Γιαννάκη και μας είπε ότι θα ήθελε να παραβρεθεί στο γήπεδο. Αυτό και θα γίνει με την σύμφωνη γνώμη του κ. Κούγια και τον ευχαριστώ πολύ»

Για το αν έκαναν αυτοί αίτημα για να βρίσκεται στο γήπεδο ο Γιαννάκης: «Την Τετάρτη , το συζητούσαμε στο σπίτι. Μου έλεγε ο Γιαννάκης ότι , μπαμπά να βρούμε έναν τρόπο να πάμε. Του έλεγα αγόρι μου, είναι άλλο κλίμα στη Λάρισα, υπάρχει και απαγόρευση μετακινήσεων. Του το άφησα ανοικτό για να μη στεναχωριέται. Μια γνωστή μας είχε το τηλέφωνο από το γραφείο του κ. Κούγια. Πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε μια κυρία. Την ενημέρωσα σχετικά και μου είπε να αφήσω το τηλέφωνο μου και να με πάρουν. Τελικά μας πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι θα μας δεχτούν. Αυτό ήταν συγκλονιστικό, για μένα, για τον Γιαννάκη μας και για τη μαμά του. Ο Γιαννάκης με τον δικό του τρόπο, τους ευχαριστεί πάρα πολύ».

Για το τι είναι το γήπεδο για τον Γιαννάκη: «Τον βοηθάει πάρα πολύ ψυχολογικά, το είπαν και οι γιατροί. Η παράλυση του είναι βαριά και συνοδεύεται με στέρηση ομιλίας. Το δουλέψαμε όμως πολύ, κάναμε πολλές θεραπείες από μικρό. Το παιδί είναι δεμένο με τον ειδικό ιμάντα στο καρότσι του. Δεν μπορεί να κινηθεί. Υπάρχει η μεγάλη χαρά για τον Γιαννάκη, που του δίνει μεγάλη ηρεμία. Κάθεται και δώδεκα ώρες στο καρότσι για τον ΠΑΟΚ. Μας είπαν οι γιατροί ότι είναι ότι καλύτερο για τον Γιαννάκη, προκειμένου να μην είναι θλιμμένος. Αυτή η ενασχόληση του δίνει χαρά στη ζωή. Σαν γονιός, προσπαθώ να μη του χαλάω χατίρι. Είναι 37 χρονών και φαίνεται για 25. Εγώ με τη μαμά του μπορούμε να συνεννοηθούμε μαζί του. Ευχαριστούμε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη. Να ζήσει 1000 χρόνια. Και η γυναίκα μου και ο Γιαννάκης με τον τρόπο του προσεύχονται για τον κ. Ιβάν. Μας δίνει δύναμη ο Θεός».

Για τα σημερινά γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Από το πρωί το συζητάμε. Το ξέρει και χαίρεται. Περιμένει όταν πηγαίνω σπίτι να του πω κανένα νέο για τον ΠΑΟΚ. Ακούει και ραδιόφωνο για την ομάδα. Αισθάνεται μέσω του ΠΑΟΚ ότι και αυτός υπάρχει στη ζωή. Σκέφτεται στο υποσυνείδητο του πράγματα σαν φυσιολογικό άτομο. Ο ΠΑΟΚ δίνει ζωή στον Γιαννάκη».

Για το ότι κάθε εβδομάδα πηγαίνει στο γήπεδο να δει τον ΠΑΟΚ: «Δεν του χαλάω χατίρι. Ξέρει πιο καλά από μένα πότε γίνεται το κάθε παιχνίδι. Του αρέσει πιο πολύ το ποδόσφαιρο, μετά το μπάσκετ και μετά το βόλεϊ. Όταν δεν έχει ποδόσφαιρο, το λέει στη μαμά του και εγώ φροντίζω να τον πάω στο γήπεδο σε άλλα αθλήματα. Να πάει στον ΠΑΟΚ. Αν δείτε, γίνεται μούσκεμα στον ιδρώτα από την αγωνία του, γιατί ζει το παιχνίδι. Ξέρει και τους κανονισμούς και καμιά φορά με τον τρόπο του κράζει και κανέναν διαιτητή. Όταν γυρίζουμε σπίτι του κάνουμε αμέσως μπάνιο, είναι λες και έπαιζε ο ίδιος».

Arena FM