Δείτε που έθαψε τον Δημήτρη Γραικό ο δολοφόνος του!Πως η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο και άρχισε ξανά η έρευνα με υπόδειξη του αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και έφθασε στην εξιχνίαση! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να προχωρήσει αύριο η αστυνομία για το χρονικό της εξιχνίασης της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία- κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού.

Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο μαζί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου όταν και χάθηκαν τα ίχνη του στην κτηνοτροφική μονάδα του καθ’ ομολογία δολοφόνου του. Ο 46χρονος άνδρας που είχε εξεταστεί πολλές φορές από την αστυνομία στο διάστημα των δυόμισι χρόνων από την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού «έσπασε» και μετά την ομολογία του υπέδειξε και το σημείο που είχε θάψει το θύμα του.
Ωστόσο, η πολύκροτη υπόθεση που πλέον εξιχνιάσθηκε με τον δράστη να έχει συλληφθεί και να οδηγείται στη Δικαιοσύνη, θα είχε βρεθεί στο αρχείο: Η αντεισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε θέσει την υπόθεση στο αρχείο, όμως, την απόφαση αυτή αναίρεσε ο αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης Βασίλης Φλωρίδης ο οποίος είχε εντοπίσει κενά και παραλείψεις και μάλιστα είχε υποδείξει τρεις υπόπτους. Ετσι, η υπόθεση γύρισε στην κύρια ανάκριση, τον περασμένο Φεβρουάριο ασκήθηκε ποινική δίωξη και μόλις σήμερα συνελήφθη ο δράστης και ομολόγησε.

Φωτογραφίες από το σημείο δημοσιεύει το life-events.gr: 

hehole1
hehole2
hehole3
hehol4
hehol5
hehole6
hehole7
hehole8