ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA: «Θα ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ΑΡΧΑIA ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο Δημοτικό»… (BINTEO)

Ο Κ.Βελόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑLPHA «ALPHA Ρεπορτάζ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νίκη του κόμματος του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και την έκπληξη που προκάλεσε σε πολλούς με τον θρίαμβό του.

Τόνισε ότι μέλημα του και του κόμματος είναι πάντα πρώτα ο Έλληνας και η Ελλάδα επίσης αναφέρθηκε για όσα πρεσβεύει το κόμμα του η Ελληνική Λύση.
Στην συνέχεια προχώρησε σε αποκάλυψη ότι πολλά γνωστά πολιτικά ονόματα που παλιά ήταν πολιτικοί εχθροί του ,του ζητάνε να ενταχθούν στο κόμμα του. Ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Λύση δεν θα συνεργαστεί με κανένα άλλο κόμμα όταν μπει στην Βουλή.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι το κόμμα του είναι ένα μικρό κόμμα έχει οργανωμένο πρόγραμμα 297 σελίδων για την ιθαγένεια σε αντίθεση με την ΝΔ που δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ούτε τις μισές σελίδες.

Ο Κ.Βελόπουλος μίλησε για την νίκη του κόμματος για τα ποσοστά που πήρε από άλλα κόμματα αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ελληνικός Λαός . Τόνισε ότι η Ελληνική Λύση βάζει επόμενο στόχο τις εθνικές εκλογές και εκεί περιμένει ο ελληνικός λαός να το στηρίζει όπως έκανε και στις Ευρωεκλογές.