Καλαμαριά: Ο ψυκτικός σκότωσε την 63χρονη και μετά πήγε σε άλλα ραντεβού για κλιματιστικά!

Αφού πρώτα πήγε στο μπάνιο για να πλύνει το αίμα από τα χέρια του – Ο 31χρονος πρόκειται να απολογηθεί την Τρίτη
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκα από τον 31χρονο ψυκτικό στην Καλαμαριά.

Όπως μεταδόθηκε στο μαγκαζίνο του ΘΕΜΑ 104,6 ο 31χρονος αφού σκότωσε την άτυχη γυναίκα, στη συνέχεια – απόλυτα ψύχραιμος – πήγε στο μπάνιο έπλυνε τα χέρια του και στη συνέχεια πήγε σε άλλα σπίτια στα οποία είχε ραντεβού για επισκευές και ελέγχους κλιματιστικών.

Αίσθηση έχει προκαλέσει, επίσης, στους αστυνομικούς το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί από τον 31χρονο, κίνηση που δείχνει, όπως λένε, μίσος.

Ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή, στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό καθώς και ότι πριν να την χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.