Κίνδυνος – θάνατος η αφύλαχτη διάβαση που έγινε το δυστύχημα με το τρένο! Νεκροί γαμπρός και πεθερά (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το δυστύχημα έγινε στις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ημαθία. Το αγροτικό αυτοκίνητο προσπαθούσε να περάσει από την αφύλαχτη διάβαση. Έφτασε το τρένο και το παρέσυρε για 400 μέτρα! SOS από τους κατοίκους της περιοχής για το άκρως επικίνδυνο σημείο.

Μπροστά στη σοκαριστική εικόνα του τρένου που έχει παρασύρει και μετατρέψει σε άμορφη μάζα από σίδερα το αγροτικό αυτοκίνητο, οι κάτοικοι της περιοχής που έγινε το δυστύχημα, ξεσπούν…

Λένε πως έχουν ζητήσει κατ’ επανάληψη να γίνει η κοπή των χόρτων και ο καθαρισμός αριστερά και δεξιά της σιδηροδρομικής γραμμής καθώς πέρα του ότι η διάβαση είναι αφύλακτη, δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα.

Λένε πως καιρό τώρα έχουν προειδοποιήσει ότι θα γίνει κακό στην αφύλαχτη διάβαση, τονίζοντας μάλιστα ότι και στη διπλανή διάβαση που είναι φυλασσόμενη, δε λειτουργούν σωστά οι μπάρες!

Μάλιστα αναφέρουν ότι στο παρελθόν συνέβησαν και άλλα ατυχήματα όχι όμως με τέτοια τραγική κατάληξη…

Το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η επιβατική αμαξοστοιχία, που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, συγκρούστηκε στην αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, με το αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και οι δύο επιβάτες, ο οδηγός του 54 χρόνων και η συγγενής συνεπιβάτιδα του 71 χρονών. Τοπικά ΜΜΕ λένε πως ήταν η πεθερά του. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβατών της αμαξοστοιχίας…

verianet, laikoyra