Λυμπερόπουλος: Όταν εγώ, ο γραφικός βαψομαλλιάς, έλεγα για το ευρωπαϊκό δίκαιο με βρίζατε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι προσπάθησε να υπερασπιστεί ο πρόεδρος των Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής την εγκύκλιο-προεκλογικό δώρο του Τάσου Πετρόπουλου
Με επίθεση στον δημοσιογράφο που παρουσίασε την εγκύκλιο-προεκλογικό δώρο του Τάσου Πετρόπουλου στους οδηγούς ταξί, ξεκίνησε την απάντησή του στο Onetv για το θέμα ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Αφού χαρακτήρισε «αγράμματο ή επικίνδυνο ή εντολοδόχο» τον δημοσιογράφο στη συνέχεια υποστήριξε ότι με την εγκύκλιο Πετρόπουλο δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς ταξί να παραμένουν στο τιμόνι μέχρι τα 69 τους έτη, όπως είναι το όριο για την ειδική άδεια κυκλοφορίας των ταξιτζήδων, με παρακράτηση του 60% της σύνταξης – αν έχουν στο μεταξύ συνταξιοδοτηθεί.

Αποκάλυψε, δε, ότι άλλο ένα σημείο που προβλέπει η εγκύκλιος είναι η γονική παροχή του ταξί το οποίο θα μεταφέρεται χωρίς βεβαίωση ασφαλιστικής εισφοράς.

Στην παρατήρηση του Γιώργου Παπαχρήστου για το τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη ο κ. Λυμπερόπουλος είπε «όταν εγώ έλεγα, ο γραφικός βαψομαλιάς, για το ευρωπαϊκο δίκαιο με βρίζατε».