Μητσοτάκης: Το άσυλο θα καταργηθεί – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα επειδή δεν θέλει – ΒΙΝΤΕΟ

“Αν τα πανεπιστήμια θέλουν να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο προστασίας τους, είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, τα πανεπιστήμια θα έχουν την προστασία που έχει ο δημόσιος χώρος. Το αίσχος που πάει να επικρατήσει, θα τελειώσει. Η γνώση θα προστατεύεται” τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ερώτηση που έχει καταθέσει στον Πρωθυπουργό για την ανομία στα Πανεπιστήμια και πρόσθεσε ότι «στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα, ο μόνος χώρος που δεν μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα την άποψή σου είναι το Πανεπιστήμιο»
“Με τη Ν.Δ. τα ανώτατα ιδρύματα θα καθαρίσουν από συμμορίες, εμπόρους ναρκωτικών και κάθε λογής τραμπούκους. Δεν θα υπάρξει χώρος για κατάληψη από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία. Όσοι σήμερα ασχημονούν στα πανεπιστήμια θα πεταχτούν έξω. Το άσυλο θα καταργηθεί” ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
“Φαίνεται ότι αναθέτετε τον ρόλο της Αστυνομίας στο «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα». Για να καταλάβω: ανοίξατε τις πόρτες του πανεπιστημίου στην ανομία και ζητάτε από τους φοιτητές να την αντιμετωπίσουν με αυτοδικία, προκείμενου να διαφυλαχθεί τάχα το άσυλο;” αναρωτήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο Press-Gr.com