Περιμένει τα… ευχάριστα αποτελέσματα για Βοτανικό στις εκλογές ο Παναθηναϊκός

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, που προχωρούν στο δεύτερο γύρο, καθώς και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές, διόλου αδιάφορο αφήνουν τον Παναθηναϊκό, που περιμένει αποτελέσματα, που θα επηρεάσουν θετικά ενδεχόμενη μετακόμιση στο Βοτανικό.

Αυτή τη στιγμή, βέβαια, δεν μπορεί τίποτα να προχωρήσει, όχι μόνο για το γηπεδικό των «πρασίνων», αλλά και οτιδήποτε άλλο, με την κυβέρνηση να αναλαμβάνει μόνο διεκπεραιωτικό ρόλο, από τη στιγμή που η Βουλή «διαλυθεί» για τις βουλευτικές εκλογές, που προβλέπονται για τις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ.

Όπως σημειώνει, όμως, η «Live Sport», στο «τριφύλλι» ενδιαφέρονται για το ποιος θα εκλεγεί, όχι μόνο στις εθνικές, αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Κώστας Μπακογιάννης, αρχικά, μοιάζει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το Δήμο Αθηναίων, έχοντας ταχθεί ήδη υπέρ της μετακίνησης του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και, με τον Δήμο να έχει κομβικό ρόλο στην υλοποίηση του πρότζεκτ, η συμβολή του μπορεί να είναι καθοριστική στην επίσπευση των διαδικασιών.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθούν οι πολύ καλύτερες σχέσεις, που ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα μπορούσε να αξιοποιήσει τον πλάνο για τη Διπλή Ανάπλαση. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία, ως προς την κυβερνητική στήριξη, που ψάχνει για το γηπεδικό θέμα ο Παναθηναϊκός.