Πρώτη στο Επικρατείας η Αχτσιόγλου και εκπρόσωπος τύπου κόμματος -Το ανακοινώνει άμεσα ο Τσίπρας!

Οριστική απόφαση για τη θέση που θα έχει η Εφη Αχτσιόγλου από εδώ και πέρα, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου φαίνεται πως έχει πάρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Ποντίκι» η νυν υπουργός Εργασίας όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Οπως φημολογείται εδώ και καιρό ο ήπιος και τεκμηριωμένος λόγος της Εφης Αχτσιόγλου εκτιμήθηκε ότι μπορεί να δώσει πόντους στον «χτυπημένο» ΣΥΡΙΖΑ από τις απανωτές ήττες σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Τσίπρας το ανακοινώνει μετά την επίσκεψη στον Παυλόπουλο
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τη συγκεκριμένη απόφασή του ο Αλέξης Τσίπρας θα γνωστοποιήσει τη Δευτέρα (10/07) αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όπου και θα του ζητήσει την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός με την κίνηση αυτή θέλει να σηματοδοτήσει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, επενδύοντας σε ένα φρέσκο και νεανικό πρόσωπο του οποίου η συμβολή από το υπουργικό πόστο κρίνεται θετική. Σύμφωνα πάντα με το «Ποντίκι», τη δεύτερη θέση στο επικρατείας θα καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης ενώ την τρίτη θέση ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Οσόν αφορά τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την εκλογή του με σταυρό στην Α’ Αθηνών.