ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τη ΜΑΦΙΑ των φυλακών! Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Θεόδωρος Παναγόπουλος: Ελεύθεροι και οι δύο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Ελεύθεροι οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος που πέρασαν… ώρες ενώπιον των Αρχών. Τι υποστήριζαν νωρίτερα στα υπομνήματά τους.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών, για την οποία ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος είχαν συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή.

Λυκουρέζος – Παναγόπουλος: Η απόφαση των δικαστικών Αρχών
Με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα οι δικηγόροι, Αλ. Λυκουρέζος και Θεοδ. Παναγόπουλος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στον Αλ.Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της εγγύησης 50.000 ευρώ. Στον Θ. Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι έδωσαν πολύωρες απολογίες ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρνούμενοι τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απόπειρας εκβίασης.

Στο Εφετείο της Αθήνας έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των δύο δικηγόροι, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την απόφαση των δικαστικών αρχών.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Αλ. Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και η σύντροφος του, Νατάσα Καλογρίδη άρχισε να χειροκροτά!