ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην δολοφονία Γραικού! ΞΕΣΠΑ η γυναίκα του: “Πουλούσε η ξανθιά χήρα που βγήκε να ψάξει τον άνδρα της!”

Για «κτηνωδία» έκανε λόγο η χήρα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, μιλώντας για τον εντοπισμό της σορού του, που βρέθηκε θαμμένη δυόμιση χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

«Δεν το χωρά το μυαλό μου από την ώρα που το έμαθα» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Δέσποινα Γραικού.

Όπως αποκάλυψε, είχε δύο φορές επικοινωνία με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του συζύγου της, μία φορά την ημέρα που έκανε την καταγγελία εξαφάνισης και δεύτερη φορά στις αρχές του 2018 που την πήρε εκείνος να τη ρωτήσει πώς πάνε οι έρευνες και τι λέει η αστυνομία. Όμως, όπως είπε, ο άνδρας επικοινωνούσε όμως πολύ συχνά με τον ανιψιό της και ζητούσε να μάθει τα των ερευνών.

Όταν ρωτήθηκε εάν το ένστικτό της πήγαινε προς το πρόσωπο αυτό, απάντησε πως αυτό συνέβαινε αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Έλεγα, τρία παιδιά έχει, δεν σκοτώνουν έτσι έναν άνθρωπο για τα χρήματα» εξηγεί. «Είχε δώσει δικαιώματα, εγώ μετά την εξαφάνιση έχω ακούσει πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, έχει απασχολήσει τις αρχές και το δημόσιο» πρόσθεσε για τον κατηγορούμενο.

Σχετικά με τη στοχοποίησή της είπε: «Πουλούσε η ξανθιά η χήρα που βγήκε να ψάξει τον άντρα της. Πιο πολύ πουλούσε να τον έχω σκοτώσει εγώ. Εγώ όμως δεν έχω πειράξει στη ζωή μου ούτε μυρμήγκι. Δεν θέλω να θυμάμαι τι πέρασα εγώ και τα παιδιά μου, όχι μόνο το ότι ήμουν στοχοποιημένη επί 2,5 χρόνια, με επηρέασε και στη δουλειά, δεν μπορούσα να φέρω ζώα γιατί ήμουν η «φόνισσα», είχαν βγάλει και ετυμηγορία για μένα».

Αναφορικά με τα παιδιά της τόνισε πως ποτέ δεν πίστεψαν ότι έχει κάνει κάτι. «Όμως το να στοχοποιούν τόσο πολύ τη μαμά τους σίγουρα τους είχε επηρεάσει».

Σχολιάζοντας τέλος για την εξιχνίαση της δολοφονίας του συζύγου της είπε: «Χαίρομαι γι΄αυτή τη λύτρωση, όσο μπορώ να χαρώ, πιο πολύ επειδή ικανοποιήθηκαν τα παιδιά μου και μπορούν να βγαίνουν έξω με ψηλά το κεφάλι».