Σάλος στη σόουμπιζ! 18χρονη κόρη τραγουδίστριας συνοδός πλουσίων – «Φόρτωμα» σε ακριβά αυτοκίνητα & πληρωμένος έρωτας

Η 18χρονη κόρη τραγουδίστριας, τα βράδια εργάζεται ως συνοδός πλουσίων ανδρών και μάλιστα το όνομά της φιγουράρει πρώτο στην λίστα, αφού φαίνεται ότι το πελατολόγιό της είναι μεγάλο και με «γερό» πορτοφόλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας, η νεαρή κοπέλα έχει προκλητικό ντύσιμο, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι τα βράδια έκανε αυτό το επάγγελμα.

Η τραγουδίστρια εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα της δυτικής Ελλάδας

Η μικρή, μπαίνοντας στην εφηβεία, παρέμεινε σεμνή και υπάκουη, όταν όμως έκλεισε τα 16 άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Το έως τότε απλό ντύσιμό της, που αποτελούνταν από τζιν και μακό μπλουζάκια, άλλαξε. Στην γκαρνταρόμπα της μπήκαν πιο σέξι και προκλητικά ρούχα, που άφηναν λίγα στη φαντασία όσων την έβλεπαν. Η έφηβη άρχισε να βγαίνει πιο τακτικά έξω και οι βραδινές έξοδοι πλήθυναν. Οι αλλαγές αυτές παραξένεψαν τους γείτονες, οι οποίοι τη γνώριζαν από πιτσιρίκι και τη φρόντιζαν σαν δικό τους παιδί.

Όσοι την γνωρίζουν, υποστηρίζουν πως αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτό τον δρόμο, ήταν τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, καθώς την μεγάλωσε η μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και συχνά οι γείτονες τους πήγαιναν φαγητό, ενώ κάποιοι άλλοι φρόντιζαν να της βρίσκουν δουλειά, έτσι ώστε να μεγαλώσει τη μοναχοκόρη της.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα της 18χρονης γνωρίζει τα νυχτοπερπατήματα της, αλλά κάνει τα στραβά μάτια.