Συμπλοκή μεταναστών στη Θεσσαλονίκη -Δύο τραυματίες

Συμπλοκή μεταναστών σημειώθηκε στην περιοχή του αμαξοστασίου του ΟΣΕ, που βρίσκεται δυτικά της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και φαίνεται να προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ μεταναστών από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Οταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, τα περισσότερα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί. Δύο νεαροί άνδρες, που φέρεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, μεταφέρθηκαν με τραύματα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις. Κάτοικοι πέριξ του αμαξοστασίου αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό αλλοδαποί έχουν βρει καταφύγιο στο σημείο, διαβιώντας στα παλιά και παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ.

Πριν από δύο ημέρες, είχε σημειωθεί συμπλοκή στην οδό Γιαννιτσών ανάμεσα σε τέσσερα άτομα, πιθανόν αλλοδαπούς. Από το επεισόδιο, δύο εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.