ΣΥΡΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ !Με τέτοιους κηφήνες πολιτικάντηδες της πλάκας κοιμήσου ήσυχα Έλληνα! (ΦΩΤΟ)

Ένα πρωτοφανές για την πόλη μας περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα στην πλατεία Άρεως, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Στις 16:50 ένας Σύρος «πρόσφυγας», 36 ετών, σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, και σε κατάσταση μέθης, «κατέβασε» την ελληνική σημαία δίπλα στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Μία κυρία κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ουδείς των περαστικών δεν εμπόδισε τον 36χρονο, κάτι που ενδεχομένως απέτρεψε και μια ενδεχόμενη συμπλοκή. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, προκειμένου να οδηγηθεί ο 36χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα και να επανατοποθετηθεί η σημαία στη θέση της, καθώς το σκοινί είχε «μπλοκάρει», όπως μας είπε ο αναγνώστης μας που μας έστειλε και το φωτογραφικό υλικό.

Τον Σύρο παρέλαβε το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 36χρονος καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή

Το ερώτημα είναι που σε ποιο άλλο κράτος θα συνέβαινε αυτό; Εχετε διανοηθεί την ισλαμιστική επίθεση που γίνεται στην χώρα μας; Με τέτοιους κηφήνες πολιτικάντηδες της πλάκας κοιμήσου ήσυχα Έλληνα. Ξέρουν αυτοί, σε λίγο θα ξεπουλήσουν και την ίδια τος την μάνα.

arcadiaportal.gr