Τα 5 λάθη που κάνουμε στην καθημερινή μας περιποίηση

Κι όμως υπάρχουν λάθη που όλες κάνουμε στην beauty καθημερινότητα μας τα οποία.. μας κοστίζουν ακριβά. Μάθε ποια είναι για να αποφεύγεις στο μέλλον τις beauty παγίδες

Η πολύ απολέπιση βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα
Φυσικά και το scrub είναι κάτι που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα μας. Φυσικά και θα πρέπει να επενδύσεις σε προϊόντα που σου κάνουν καλό για να έχεις πάντα την βελούδινη επιδερμίδα που τόσο θέλεις και θαυμάζεις στα editorial μόδας. Αυτό  όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περάσεις στο άλλο άκρο και να δημιουργήσεις προβλήματα. Για παράδειγμα.. ακμή. Κι όμως ναι. Εάν το δέρμα σου είναι λιπαρό και έχει την τάση να δημιουργεί ακμή η υπερβολική απολέπιση μπορεί να σε μεταμορφώσει ξαφνικά σε ανήσυχη έφηβη. Για αυτό μόνο έως 2 φορές την εβδομάδα scrub και αυτό πολύ αυστηρά.

Οδοντικό νήμα, αυτός ο άγνωστος
Το ότι βουρτσίζεις τα δόντια σου με θρησκευτική ευλάβεια δεν σημαίνει οτι μπορεις να κάνεις skip τη χρήση οδοντικού νήματος.
Η οδοντόβουρτσα όσο καλή και εάν είναι δεν μπορεί να φτάσει στα δύσκολα σημεία που είναι ανάμεσα στα δόντια όπου εκεί μαζεύονται όλα τα υπολείμματα τροφών με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται βακτηρίδια. Για αυτό.. floss it!
Τα καλλυντικά σου είναι μόνο για σένα
Και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάς. Το να μοιράζεσαι με τις φίλες σου κραγιόν και λιπ γκλοςς  μπορεί να σου.. χαρίσει έναν ωραιότατο έρπη ενώ η μάσκαρα.. κοινής χρήσης μπορεί να σου προξενήσει προβλήματα στα μάτια, από ξηροφθαλμία έως και μικρά έλκη. Για αυτό.. όλα τακτοποιημένα στο νεσεσέρ σου αποκλειστικά για σένα

Ασε τις μπατονέτες κάτω
Υπάρχουν και πιο φιλικοί για το αυτί σου τρόποι για να απαλλαγείς από την ενοχλητική κυψελίδα στα αυτιά ή αλλιώς το γνωστό μας κερί. Με τις μπατονέτες καθαρίζουμε τα πτερύγια των αυτιών μας και όχι το εσωτερικό τους.

Ξεχνάς το ντους μετά το γυμναστήριο
δεν είναι θέμα αισθητικής. Είναι καταρχήν θέμα υγιεινής. Μένοντας ιδρωμένη και με την μυρωδιά του γυμναστηρίου πάνω σου δημιουργείς το ιδανικότερο περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων που εάν παραμείνουν στο σώμα σου θα σου προξενήσουν αρκετά προβλήματα. Για αυτό όσο και βιαστική και να είσαι μην αμελήσεις ποτέ ένα γρήγορο ντους.