ΤΟ “ALERT” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  – BINTEO: ΑΥΤΟΣ είναι ο… ερωτιάρης ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ του ΤΣΙΠΡΑ που ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την ΕΛ.ΑΣ διαρρέοντας ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΣΑΛΟΣ στα ανώτατα κλιμάκια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να πάρουν θέση!

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα 

Χαμός έχει γίνει τόσο στο ίντερνετ όσο και στα ανώτατα αστυνομικά κλιμάκια, με τα τηλέφωνα να πέφτουν “βροχή”, μετά τη δημοσιοποίηση του ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ θέματος που έφερε στο φως η δημοσιογραφική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας  “Alerttv.com.gr”. 

Σας υπενθυμίζουμε το θέμα:

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – «ΦΩΤΙΑ»: ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ BAZONTAΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ&ΦΩΤΟ ALERT)

Το σοβαρό αυτό θέμα ήταν εύλογο να απασχολήσει και το “ANATΡΕΠΤΙΚΟ” δελτίο του σταθμού “Alert”! Δείτε τι ειπώθηκε στον “αέρα” της εκπομπής και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=TBt7DBnZSB0&feature=youtu.be

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι:

Το «Alert» έχει στη διάθεσή του τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων στη πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση και θα προβεί στη δημοσιοποίησή τους αν δεν γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα , όλες εκείνες οι ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω σκάνδαλο και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπευθύνους.