Τρικυμία εν κρανίω! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ ο «ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΣΚΛΙΑΣ! ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ μέχρι και την ΕΡΤ! ΔΕΙΤΕ την ανάλυση που έκανε η εταιρεία VoxPop Analysis για τα αποτελέσματα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το επίπεδο όταν ανήκεις στην γνωστή ομάδα των σκληροπυρηνικών συντρόφων του Μαξίμου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον «Μπαγκς Μπάνυ» και την κομπανία του.

Μέχρι και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έμειναν άφωνοι με την ανάλυση που έκανε ο κ. Γιάννης Σκλιάς της εταιρείας VoxPop Analysis για τα αποτελέσματα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η εταιρεία είναι από τις σχετικά καινούριες στον χώρο των δημοσκοπήσεων, έδινε τη μικρότερη διαφορά μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και ΝΔ, ενώ ο κ. Σκλιάς έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη

Ωστόσο όταν προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε λάθος και τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις, κάπου μπερδεύτηκε, κάπου άρχισε να μη βγάζει νόημα, με αποτέλεσμα μέχρι και οι παρουσιαστές να του ζητούν να μιλήσει… ελληνικά!

«Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ενα θεμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε

«Τι σημαινει αυτό;» τον ρώτησαν ευλόγως οι παρουσιαστές.

Ο κ. Σκλιάς άρχισε μετά να ψελλίζει διάφορα ακατάληπτα περί μεταβλητών ελέγχου, υπογράμμισε ότι «είχαμε λάθος εικόνα για το Αριστερά και το Δεξιά» και πέταξε και ένα ότι «οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής».

Είναι δύσκολο να μεταφερθούν περισσότερα από τα λεγόμενα του, λόγω της έλλειψης συνοχής, αξίζει ωστόσο να δείτε το βίντεο που απογυμνώνει τον επικεφαλής της εταιρείας και αποτυπώνει και την αμηχανία των παρουσιαστών: