Άγριο χουνέρι Πούτιν στον Ερντογάν! Ο Βλαδίμηρος δεν σηκώνει αστεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν «σηκώνει»… «αστεία» ούτε καν από τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έναν από τους πιο στενούς συμμάχους του αλλά και «αντίπαλό» του στη Συρία. και επειδή ο «σουλτάνος» πάει κόντρα στον «τσάρο», εκείνος που έκανε ένα άνευ προηγουμένου χουνέρι.

Όλα έγινε όταν πριν από μερικές ο Ερντογάν βρέθηκε στη Μόσχα για να συναντήσει τον Πούτιν στο Κρεμλίνο και να συζητήσουν για το θέμα της Συρίας. Άλλωστε, οι απώλειες του Ερντογάν στη Συρία και το πόσο έχει «στριμωχτεί» εκεί, ήταν η αιτία που η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της και έστειλε χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα, δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας στον Έβρο.

Όταν λοιπόν ο Ερντογάν και η αντιπροσωπεία του έφτασαν στο Κρεμλίνο, χρειάστηκε να περιμένουν δυο λεπτά έξω από την κλειστή πόρτα της αίθουσας όπου θα γινόταν η συνάντηση.

Βίντεο που κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου δείχνουν τον (πάντα σκυθρωπό) Ερντογάν να περπατά και να φτάνει έξω από την κλειστή πόρτα. Δίπλα του ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούτσογλου, πίσω του ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και ο υπουργός Οικονομίας (και γαμπρός του) Μπεράτ αλ Μπαϊράκ.

Στην κάτω πλευρά του βίντεο υπάρχει ρολόι που… καταγράφει τα δευτερόλεπτα της αναμονής του Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος περιμένει και περιμένει και περιμένει. Πίσω του υπάρχει κινητικότητα, σαν αναβρασμός. Ένα λεπτό και 40 δευτερόλεπτα στην αναμονή, ο Ερντογάν αποφασίζει να καθίσει. Και λίγα δευτερόλεπτα μετά, η πόρτα ανοίγει και ο Πούτιν εμφανίζεται για να υποδεχτεί τον καλεσμένο του.

Δείτε όσα έγιναν