Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν κλείνει η αγορά, τα κομμωτήρια ήταν ανοιχτά και με click away»

Για το ενδεχόμενο κλεισίματος της αγοράς μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτό δεν θα γίνει ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα κομμωτήρια.
Έντονη είναι η ανησυχία που επκρατεί στην αγορά, έπειτα από την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, να γίνει κόκκινη η Αττική, εξέλιξη που σημαίνει πως θα υπάρξουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Παρασκευής (29/1). Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσουν τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά, με το καθεστώς που υπάρχει σήμερα ο ίδιος απάντησε: «Αν τελικά αποφασίσουμε οτι η Αττική είναι στο κόκκινο, τότε κάποια μέτρα πρέπει να ληφθούν. Διαφορετικά δεν θα έχει κανένα νόημα το να γίνει κόκκινη. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον εμπορικό κόσμο να είναι ήρεμοι, είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Καταλαβαίνουμε οτι δεν γίνεται να χάσουν τις εκπτώσεις»

Αναφορικά με τα κομμωτήρια, αλλά και το τι θα γίνει με αυτά ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Απλώς να υπενθυμίσω οτι τα κομμωτήρια, λειτουργούσαν και την εποχή του click away». Στο φινάλε των λεγομένων του, ο υπουργός αναφέρθηκε σε ότι έχει να κάνει με την μετάθεση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, από τις 21:00 στις 18:00, όπου και είπε πως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί λόγω του πληθυσμού των 5 εκατομμυρίων της συγκεκριμένης περιοχής.