Έγκλημα στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του νονού του!

Οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη αποτρόπαια δολοφονία του νονού του στα Πετράλωνα χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα, διέταξαν σήμερα οι δικαστικές αρχές, μετά την απολογία του δράστη και την απόφαση για προφυλάκισή του.

Ειδικότερα, σήμερα ο 21χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή για κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν μετά την ομολογία του στις αστυνομικές αρχές, την περασμένη εβδομάδα, ότι δολοφόνησε τον 52χρονο νονό του, διαμέλισε τη σορό του και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια. Αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον προφυλακίσουν.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός», φέρεται να είχε πει ο 21χρονος στην προανακριτική του απολογία στις αστυνομικές αρχές.

Σήμερα, μάλιστα, κατά τη μεταγωγή του κατηγορουμένου στον ανακριτή σημειώθηκε μικρή ένταση, καθώς ο 21χρονος δεν ήθελε να βγει από το αστυνομικό όχημα, φωνάζοντας «βοήθεια».