Έγκλημα στο Διόνυσο : Σκότωσε τον υπάλληλο του δήμου για μια διαρροή υδάτων! (βιντεο)

Ôï áìáîïóôÜóéï óôïí ÄÞìï Äéïíýóïõ, óôçí ïäü Ëáêùíßáò üðïõ ôï ðñùÀ ôçò ÄåõôÝñáò 27 Éáíïõáñßïõ 2020, Ý÷áóå ôç æùÞ ôïõ Ýíáò 55÷ñïíïò õðÜëëçëïò ôïõ äÞìïõ, õðåýèõíïò ãéá ôá äßêôõá ýäñåõóçò óôçí ðåñéï÷Þ, üôáí 77÷ñïíïò ôïí ðõñïâüëçóå ôñåéò öïñÝò ìå üðëï. (EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)

Ο 77χρονος δημότης πήγε να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν διορθώθηκε διαρροή υδάτων στο σπίτι του και κατέληξε να σκοτώσει τον υπάλληλο του δήμου.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το φονικό στο Διόνυσο, με θύμα 55χρονο δημοτικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με αυτά, ο  77χρονος δράστης πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου,  οπλισμένος, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του, προσθέτοντας πως το πρόβλημα δεν διορθωνότας και φοβόταν ότι θα υπάρξει καθίζηση.

Ήταν η πολλοστή φορά που πήγε για να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του. Αυτή τη φορά όμως, πήγε οπλισμένος.

https://www.youtube.com/watch?v=Gs4RG_tj_T0&feature=emb_title

Ζητούσε να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η βλάβη.

Ο 55χρονος, του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα.

Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο 55χρονο, σκοτώνοντάς τον.

Ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει, αλλά τελικά συνελήφθη.

https://www.youtube.com/watch?v=quW-CxtRnAo&feature=emb_title