Έκτακτο! Πολίτες με καραμπίνες εναντίον αστυνομικών στη Λέσβο! Χάος αυτή την ώρα στο στρατόπεδο Κυριαζή! (φωτο&βιντεο)

Έξι διμοιρίες των ΜΑΤ δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους, "κλούβα" γαζώθηκε από καραμπίνες, νέα έφοδος σε ξενοδοχείο!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο και δη στο στρατόπεδο Κυριαζή!
Συγκεκριμένα, έξι διμοιρίες των ΜΑΤ είναι ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο και δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούν καραμπίνες!

Το κλίμα είναι πολεμικό, με τους αστυνομικούς να περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δέχονται πλέον επιθέσεις με όπλα.

Στη θέση όπου θα κατασκευαζόταν το νέο κέντρο δύο αστυνομικοί δέχτηκαν νωρίτερα πυροβολισμούς με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια από σκάγια και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίσης, μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» από καραμπίνες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 18.30 οργανωμένη ομάδα ατόμων εισέβαλε σε δεύτερο ξενοδοχείο στο Δήμο Γέρα, όπου διαμένουν αστυνομικοί από την Αθήνα. Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα δωμάτια, πήραν τα προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν.

Εικόνα: Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια!
Την ίδια στιγμή, σοκάρει η φωτογραφία που δείχνει τον τραυματισμό ενός άντρα των ΜΑΤ από σκάγια. Πρόκειται για έναν από τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από σκάγια, ενώ στο σύνολό τους οι τραυματίες ανέρχονται σε 43.