Αγριες Μέλισσες: Εφαγε πολύ ξύλο ο Θωμάς Κυπραίος – Η αποκάλυψη από τον Γιάννη Στάνκογλου!

Στα επόμενα επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες» ο Θωμάς Κυπραίος κατά κόσμον Γιάννης Στάνκογλου δεν θα περάσει καλά, αφού θα δεχθεί επίθεση από τον Μελέτη, τον οποίο έχει βάλει ο Δούκας Σεβαστός. Μετά το θάνατο του βοσκού που ήταν το όπλο του Κυπραίου για τον εκβιασμό στο Δούκα για τη δολοφονία του Γιάννου, ο Κυπραίος μένει…ακάλυπτος…

Σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου μας δείχνει στα social media πώς έγινε ο Θωμάς Κυπραίος μετά το ξύλο που έφαγε στη σειρά «Αγριες μέλισσες».Σε αποκλειστική συνέντευξη σε ιστοσελίδα ο Γιάννης Στάνκογλου είχε δηλώσει για τις εξελίξεις και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου: «Καλούμαι να υποδυθώ έναν δισυπόστατο έως τρισυπόστατο άνθρωπο ο οποίος έχει ένα «παρελθόν». Αυτό, βέβαια, δεν θα σας το αποκαλύψω τώρα γιατί θα το παρουσιάσει σιγά σιγά η σειρά. Θα σας πω, όμως, ότι αυτός ο χαρακτήρας που υποδύομαι με γοήτευσε γιατί είναι ο ξένος που αλλάζει μέσα από τη ζωή και από τις συνθήκες με όσα ζει στο χωριό. Έχουμε να δούμε πολλά.»

«Αγριες μέλισσες» – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.