Αναβολή για τις 24/2 στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Για την επόμενη Δευτέρα (24/2, 12:00) αναβλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague η εκδίκαση της καταγγελίας περί πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Την Παρασκευή (21/2) εκδικάζεται η μετοχική σύνθεση της ακριτικής ομάδας. Όλα αυτά αν δεν υπάρχει προσωρινή διαταγή.
Δεκτά έγιναν από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής τα αιτήματα αναβολής για τις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί πολυιδιοκτησίας, η υπόθεση ορίστηκε να συζητηθεί τελικά μετά το ντέρμπι της Τούμπας, όπως είχαν αιτηθεί οι Θεσσαλονικείς και η εκδίκαση ορίστηκε για την επόμενη Δευτέρα, 24/2 στις 12:00.

Από εκεί και πέρα όμως, την προσεχή Παρασκευή 21/2 (12:00) θα εκδικαστεί η υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης από την ΕΕΑ και της μετοχικής της σύνθεσης.

Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει από το διοικητικό Εφετείο, στο οποίο έχουν προσφύγει ΠΑΟΚ και Ξάνθη, προσωρινή διαταγή. Σε αντίθετη περίπτωση, τα δεδομένα αλλάζουν και οι εκδικάσεις θα είναι στον.. αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξ αρχής αντέδρασαν έντονα στα αιτήματα αναβολής τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.