Ανατριχιαστικές στιγμές στο Ναύπλιο: Φρίκη σε νεκροταφείο -Βρέθηκε νεκρό έμβρυο εκτός τάφου! Ανάστατη η τοπική κοινωνία!

Ανατριχιαστικές στιγμές έζησαν το απόγευμα της Παρασκευής γυναίκες στην Άρια Ναυπλίου στην Αργολίδα, που πήγαν για να ανάψουν τα καντήλια συγγενών τους στο νεκροταφείο της περιοχής.

Οπως αναφέρει το argolikeseidhseis άναυδες αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα. Εκτός τάφου, και μέσα σε μαύρη σακούλα βρισκόταν το πτώμα ενός νεκρού εμβρύου.

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου
Τρομοκρατημένες από το θέαμα ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο. Αμέσως κλήθηκε και ιατροδικαστής για να διαλευκάνει την υπόθεση που ερευνάται από την αστυνομία, για το πώς ακριβώς βρέθηκε το νεκρό έμβρυο στο σημείο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πρόσφατης ταφής από γραφείο τελετών.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και όλους τους πιθανώς εμπλεκόμενους στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια καθώς η αστυνομία κατέληξε μετά τις έρευνες πως το βρέφος ετάφη στις 3 Αυγούστου (είχε γεννηθεί νεκρό την 1η Αυγούστου δύο μέρες αργότερα έγινε η ταφή του στο νεκροταφείο της Άριας) σε μικρό βάθος και χωρίς φέρετρο. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε εκτός τάφου η σορός του νεκρού εμβρύου.