Απασφάλισε και ο Γιώργος Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ: «Χούλιγκαν με παπιά» η ομάδα ΔΕΛΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα» ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικές του δηλώσεις

Ως «χούλιγκαν με παπιά» χαρακτήρισε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στον διάλογό του με τον δημοσιογράφο, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε… «Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας… Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Αλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Σύμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προΐσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Η Ομάδα Δέλτα ήταν χούλιγκανς με παπιά;» για να απαντήσει ο κ. Κυρίτσης: «Ναι, ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για την διάλυση της ομάδας».