ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Αλβανία μετατρέπεται κάθε μέρα και περισσότερο σε ΤΟΥΡΚΙΚΗ επαρχία! (ΦΩΤΟ)

Η Αλβανία κάνει τα πάντα για να αποδείξει στους Τούρκους ότι είναι αδελφό τους έθνος και ένα πολύ σημαντικό βήμα έκανε και χθες με μια απίστευτη εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα, εγκαινιάστηκε ένα μνημείο για τα… θύματα του τουρκικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία.

Αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα: «Στα Τίρανα, με την ευκαιρία της τρίτης επετείου από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 15 Ιουλίου 2016, αποκαλύφθηκε μνημείο αφιερωμένο στα θύματα της απόπειρας.

Το γεγονός αυτό δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, αν και το γεγονός έλαβε χώρα στις 15 Ιουλίου με την παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου των Τιράνων Αρμπιάν Μαζνίκου».

Μήπως γυρίζουμε σίγα σιγά σε εποχές Οθωμανικής αυτοκρατορίας και… τουρκαλβανών; Είναι φοβερό πως τα Τίρανα ξεχνάνε ότι κάποτε το έθνος τους ήταν υπό κατοχή. Ή μήπως δεν το βλέπουν έτσι;

Όπως και να έχει θα πρέπει να βάλουν σε σκέψεις τους πολιτικούς μας στην Ελλάδα όσα συμβαίνουν στη γείτονα χώρα και να καταλάβουν το μεγάλο έγκλημα να βάλουν την Αλβανία στο ΝΑΤΟ.

Δείτε φωτογραφία από την χθεσινή εκδήλωση, την οποία αποκάλυψε το Βαλκανικό Περισκόπιο: