Ασύλληπτο: Στρίμωξαν και κρέμασαν μέλος της ΔΑΠ στον τοίχο!

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος μέλους της καταγγέλλει η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέρει η «δημοκρατία» και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΔΑΠ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, όπου έπαιρναν μέρος πολλοί φοιτητές, έγινε λεκτική επίθεση από μέλη της παράταξης Contra Legem σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ένταση, αλλά, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, το συμβάν δεν έληξε εκεί.

«Αποκορύφωμα της παραπάνω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ» υποστηρίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναφέρει δε: «Ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, ως ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ εκτιμούμε ότι είναι απαράδεκτη η σημερινή εικόνα του διοικητικού συμβουλίου και υποστηρίζουμε τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών.

Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής».

Όπως γίνεται αντιληπτό, όταν συνέβη το περιστατικό έγινε ένας χαμός, με τους φοιτητές να ξεσηκώνονται, να αρχίζουν αποδοκιμασίες, ένταση, κάποιοι ήρθαν και στα χέρια και παρατηρήθηκαν σκηνές απείρου κάλλους στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.